Wat zoek je precies?
Sluit menu y

Door: Valerie van Engelenhoven

Auto verkopen?

Occasionwebsite

Er zijn verschillende websites waar jij je auto kan verkopen. Belangrijk is dat je via de website gemakkelijk contact kan hebben met mogelijke kopers. Voorbeelden van occasionwebsites zijn Marktplaats, Autotrack, Autotrader en Autoscout24. Ook kan je de auto verkopen via de Finnik Automarkt.

Autobedrijf

Ga eens naar je eigen autobedrijf of een ander autobedrijf bij jou in de buurt. Als je een vast autobedrijf hebt waar je vaker komt, kan je vragen of ze een bod kunnen doen op jouw auto. Ook als je de auto wilt inruilen voor een nieuwe kan je kijken of het autobedrijf voor jou op zoek kunnen naar jouw volgende auto, als je deze nog niet gevonden hebt.

Kennissenkring

Vraag eens rond binnen je kennissenkring of iemand op zoek is naar een auto en biedt die van jou aan. Op deze manier weet je precies wie je aan de deur krijgt voor een proefrit en heb je niet te maken met vreemden. Spreek om gedoe te voorkomen, van tevoren wel goed af wie er verantwoordelijk is als de auto toch in mindere staat blijkt te zijn als gedacht

Veiling

Het is ook mogelijk om je auto te verkopen via een online veiling. Mensen die op zoek zijn naar een auto kunnen dan een bod uitbrengen op jouw auto. Wellicht dat je zelfs meer geboden krijgt dan je aanvankelijk had bedacht! Neem eens een kijkje op Automarkt Beverwijk of AutoVeiling.

Lees meer:

Tips voor het gebruik van het Finnik Autorapport

Het Finnik Autorapport geeft veel informatie over een auto. Welke informatie is relevant als je een auto wilt kopen? Finnik helpt je.

Auteur: Mirjam Groenestein

All season banden

All season banden zijn de laatste jaren steeds beter geworden. Is het tijd voor de omslag? Finnik zocht het voor je uit.

Auteur: Xander Smit

Finnik Hitteplan

Het ziet er naar uit dat een hittegolf is aangebroken. Tijd om voorzorgsmaatregelen te treffen, ook in de auto! Houd daarom rekening met het volgende:

Auteur: Valerie van Engelenhoven

Auto fietsendrager

Gaan de fietsen mee op vakantie? Zorg er dan wel voor dat je de fietsendrager op de juiste manier aan de auto monteert. In Nederland gelden er namelijk een aantal regels voor het vervoeren van fietsen met een fietsendrager. De volgende regels gaan specifiek over het plaatsen van een fietsendrager op de trekhaak van een auto.

Auteur: Valerie van Engelenhoven

Een zevenzitter

Alle zes en zeven zitters op een rij. Lees onze tips voor het kopen van de juiste zes- of zevenzitter

Auteur: Mirjam Groenestein

Snelheid

Het vermogen of het koppel? Finnik zocht het voor je uit.

Auteur: Mirjam Groenestein

-->