Finnik lanceert spot de BN'er app

Spot de BN'er app


Regelmatig krijgen wij vragen van gebruikers over het spotten van auto’s van BN'ers. Niet alleen willen mensen graag weten wat voor kleding BN'ers dragen, waar ze wonen en welke telefoon zij gebruiken, maar ook de auto is van belang voor het totaalplaatje. Niet voor niets staan in de top 100 meest gespotte kentekens op het Finnik platform de auto’s van verschillende BN'ers. De meest gespotte BN’er, Ismail Ilgun, kreeg in 2016 op zijn kenteken meer dan 35 spots per dag, in totaal bijna zo’n 13.000 spots.

Detailinformatie over auto en exacte locatie van BN’ers


Om in te spelen op deze vraag lanceert Finnik de Spot de BN’er app. Door het kenteken of de naam van de BN’er in te voeren krijg je details naar boven over de auto zoals het automerk en de waarde van de auto. Ook kan je zien waar de BN’er op dat moment is. De gebruikers verzamelen zelf de informatie door de auto’s te spotten en de informatie in de app te zetten. Met een overzichtskaart is te zien waar de spots van de laatste maand van die BN’er zijn. Bij een doorklik op de huidige locatie ziet de gebruiker details over de auto maar ook over de BN’er zelf met een korte biografie. Verder is de exacte locatie op straatniveau te zien en welke collega BN’ers in de buurt zijn. De spotdata blijven een maand zichtbaar in de app.

Populaire automerken onder BN’ers


Met deze app kan niet alleen de populariteit van de verschillende automerken onder BN’ers gemeten worden, maar ook de populariteit van de BN’ers zelf. Finnik heeft als doel consumenten zekerder te maken over auto's door inzicht te bieden in feitelijke autodata. De automarkt transparant maken is erg belangrijk, daar mogen de auto's van BN’ers natuurlijk niet bij ontbreken.

Top vijf meest gespotte BN’ers



  1. Ismail Ilgun - Audi Q7 - gemiddeld 35 spots per dag

  2. Rapper Boef - Audi A6 Avant - gemiddeld 35 spots per dag

  3. Eljero Elia - Lamborghini Huracan - gemiddeld 24 spots per dag

  4. Rapper Boef - Land Rover, Range Rover Evoque - gemiddeld 17 spots per dag

  5. Enzo Knol - Volkswagen Tiguan - gemiddeld 10 spots per dag


Eerste scherm          locatie informatie      AutoBN informatie

Bron beeld boven: Wikipedia