Wat zoek je precies?
Sluit menu y

Door: Mirjam Groenestein

Geef je mening aan Finnik

Geef je mening aan Finnik

We kunnen jouw hulp goed gebruiken bij de keuzes waar we voor staan. Welke diensten gaan we doorontwikkelen in welke richting. En met welke diensten moeten we misschien stoppen. Bij deze keuzes staan de wensen van onze gebruikers centraal. Daarom willen we graag wat aan je vragen.

We zijn benieuwd waarvoor jij het Autorapport gebruikt. En hoe je het Autorapport ervaart. Welke velden wil je graag zien of welke velden mogen wat jou betreft weg. Vind je het Autorapport overzichtelijk? En welke andere diensten van Finnik kunnen jou eventueel verder helpen?

Help ons en geef je mening over Finnik.

[aanjager id=”1″]

 

 

 

Lees meer:

Tips voor het gebruik van het Finnik Autorapport

Het Finnik Autorapport geeft veel informatie over een auto. Welke informatie is relevant als je een auto wilt kopen? Finnik helpt je.

Auteur: Mirjam Groenestein

All season banden

All season banden zijn de laatste jaren steeds beter geworden. Is het tijd voor de omslag? Finnik zocht het voor je uit.

Auteur: Xander Smit

Finnik Hitteplan

Het ziet er naar uit dat een hittegolf is aangebroken. Tijd om voorzorgsmaatregelen te treffen, ook in de auto! Houd daarom rekening met het volgende:

Auteur: Valerie van Engelenhoven

Auto fietsendrager

Gaan de fietsen mee op vakantie? Zorg er dan wel voor dat je de fietsendrager op de juiste manier aan de auto monteert. In Nederland gelden er namelijk een aantal regels voor het vervoeren van fietsen met een fietsendrager. De volgende regels gaan specifiek over het plaatsen van een fietsendrager op de trekhaak van een auto.

Auteur: Valerie van Engelenhoven

Een zevenzitter

Alle zes en zeven zitters op een rij. Lees onze tips voor het kopen van de juiste zes- of zevenzitter

Auteur: Mirjam Groenestein

Snelheid

Het vermogen of het koppel? Finnik zocht het voor je uit.

Auteur: Mirjam Groenestein

-->