Wat zoek je precies?
Sluit menu y

Door: Mirjam Groenestein

Stem op Finnik en we maken het mogelijk!

Finnik doet mee aan de Accenture Innovations Award

Wij doen mee met de Accenture Innovation Awards en daarbij hebben we jouw stem nodig! De voordelen van meedoen en winnen willen we direct doorgeven aan jullie in de vorm van extra mogelijkheden in de app. Uit alle feedback mails en reviews lezen we dat het zelf kunnen uploaden van de foto’s van je auto en het scannen van kentekens bovenaan de wensenlijst van veel gebruikers staat. Als we de award winnen, gaan we die app opties direct realiseren!

Het team van Finnik werkt sinds twee en een half jaar met veel enthousiasme aan het zeker maken van consumenten rondom auto’s. De apps iKenteken en Kenteken Opzoeken zijn samengevoegd tot de Finnik app. Het Autorapport is uitgebreid en verbeterd. Het premium Autorapport met nog meer informatie over auto’s bieden we sinds een half jaar op de Finnik apps en website. Op ons platform staat steeds meer content over auto‘s. Er is best veel bereikt. Maar we willen nog meer en nog sneller inspelen op jouw behoefte! En daar kan je ons nu mee helpen!

 

Stem op Finnik

 

Stem op Finnik en deel het met je contacten via Facebook, LinkedIn of twitter. Zo help je ons de nieuwe app opties (kentekens scannen en zelf foto’s toevoegen) voor jou mogelijk maken!

Lees meer:

Tips voor het gebruik van het Finnik Autorapport

Het Finnik Autorapport geeft veel informatie over een auto. Welke informatie is relevant als je een auto wilt kopen? Finnik helpt je.

Auteur: Mirjam Groenestein

All season banden

All season banden zijn de laatste jaren steeds beter geworden. Is het tijd voor de omslag? Finnik zocht het voor je uit.

Auteur: Xander Smit

Finnik Hitteplan

Het ziet er naar uit dat een hittegolf is aangebroken. Tijd om voorzorgsmaatregelen te treffen, ook in de auto! Houd daarom rekening met het volgende:

Auteur: Valerie van Engelenhoven

Auto fietsendrager

Gaan de fietsen mee op vakantie? Zorg er dan wel voor dat je de fietsendrager op de juiste manier aan de auto monteert. In Nederland gelden er namelijk een aantal regels voor het vervoeren van fietsen met een fietsendrager. De volgende regels gaan specifiek over het plaatsen van een fietsendrager op de trekhaak van een auto.

Auteur: Valerie van Engelenhoven

Een zevenzitter

Alle zes en zeven zitters op een rij. Lees onze tips voor het kopen van de juiste zes- of zevenzitter

Auteur: Mirjam Groenestein

Snelheid

Het vermogen of het koppel? Finnik zocht het voor je uit.

Auteur: Mirjam Groenestein

-->