Stem op Finnik en we maken het mogelijk!

Finnik doet mee aan de Accenture Innovations Award


Wij doen mee met de Accenture Innovation Awards en daarbij hebben we jouw stem nodig! De voordelen van meedoen en winnen willen we direct doorgeven aan jullie in de vorm van extra mogelijkheden in de app. Uit alle feedback mails en reviews lezen we dat het zelf kunnen uploaden van de foto's van je auto en het scannen van kentekens bovenaan de wensenlijst van veel gebruikers staat. Als we de award winnen, gaan we die app opties direct realiseren!

Het team van Finnik werkt sinds twee en een half jaar met veel enthousiasme aan het zeker maken van consumenten rondom auto’s. De apps iKenteken en Kenteken Opzoeken zijn samengevoegd tot de Finnik app. Het Autorapport is uitgebreid en verbeterd. Het premium Autorapport met nog meer informatie over auto’s bieden we sinds een half jaar op de Finnik apps en website. Op ons platform staat steeds meer content over auto‘s. Er is best veel bereikt. Maar we willen nog meer en nog sneller inspelen op jouw behoefte! En daar kan je ons nu mee helpen!

 

Stem op Finnik

 

Stem op Finnik en deel het met je contacten via Facebook, LinkedIn of twitter. Zo help je ons de nieuwe app opties (kentekens scannen en zelf foto’s toevoegen) voor jou mogelijk maken!