Premium Autorapport

 

Voorkom een miskoop met Premium Autorapport


Als je een tweedehands auto gaat kopen, wil je natuurlijk wel weten wat je precies koopt. Het kopen van een auto is een hoge uitgave en voordat je de koop afrond wil je er wel van op de hoogte zijn of de auto ooit vermist is geweest, ernstige schade heeft gehad of bijzondere APK reparatiepunten. Het afgelopen jaar zijn er 120.000 auto's gestolen* en hebben 250.000 auto's een WOK-status gehad. Het is dus geen overbodige luxe om er zeker van te zijn dat de auto die jij op het oog hebt hier niet tussen zit.
Een auto die een WOK-status heeft gehad, kan veel minder waard zijn, net als een auto met veel APK reparatiepunten of tientallen eigenaren. Met het premium Autorapport in de hand kan de koper de juiste vragen stellen en de auto kopen voor de prijs die hij waard is

Premium Autorapport


Met het Premium Autorapport kan je met de kennis van een professionele autoverkoper een auto beoordelen.

autorapport

Combinatie autogegevens uniek in Nederland


Met het Premium Autorapport krijg je essentiële informatie over de historie van elke Nederlandse auto met kenteken. Een uitgebreide eigenaar-historie, de APK-historie met reparatiepunten, de specificaties en uitrusting, of een auto bijvoorbeeld echt een ESP (Elektronisch Stabilisatie Programma) heeft, de afmetingen, alarminstallatie-informatie, de huidige waarde en het autostatusoverzicht. Hierin staat of de auto een WOK-status heeft gehad of geëxporteerd of gesloopt is geweest en gedurende welke periode. Zelfs het controleren of een voertuig ooit vermist/gestolen is geweest, wordt ook aangeboden.

 
“De combinatie van al deze gegevens bij elkaar is uniek in Nederland. Hiermee voorkomt de consument dat hij een kat in de zak koopt en bij verkoop kan hij aantonen dat het een goede auto is”

Je kan het Premium Autorapport opvragen door hieronder je kenteken in te voeren of met de Finnik Kenteken app opvragen. Het Premium rapport kost € 3,99 per opgevraagd kenteken. Na aankoop blijft het rapport altijd up-to-date en toegankelijk onder je Finnik profiel.