Wat zoek je precies?
Sluit menu y

Autorapport ook op jouw website?

Vraag nu een kentekenbox/link aan

Wil jij je klanten ook meer zekerheid geven met betrouwbare auto informatie? Plaats de Finnik kentekenbox op je website.

Het meest uitgebreide Autorapport van Nederland nu ook gratis op jouw website?

Met meer dan 33 miljoen autorapporten in een jaar bewijst Finnik waarde te leveren aan consumenten. Daarom bieden we vanaf nu de mogelijkheid om je klanten direct op jouw website dezelfde service te bieden. Gratis.

Je kunt op twee verschillende manieren het Finnik Autorapport in je website integreren. Dit kan met de kentekenbox. Een klein blokje op je website waarop je klant het kenteken kan invoeren. Het Autorapport wordt vervolgens direct aangeboden in een nieuw venster van de webbrowser. Zie hieronder hoe het eruit ziet op een website.

Je kan ook een directe link naar het Finnik Autorapport plaatsen bij een advertentie van een specifieke auto met kenteken. Het autorapport op dat kenteken wordt bij klikken op de link direct geladen in een nieuw venster. Zie hieronder hoe het eruit ziet op een website.

Deze dienst is kosteloos waarbij we een fair use policy hanteren op het aantal gratis Finnik autorapporten en verder houden we natuurlijk in de gaten of er sprake is van conflicterende belangen of dat het gebruik schade toe brengt aan de merknaam Finnik.

Extra mogelijkheden: Finnik Partnerprogramma, analyse en Finnik Autorapport op maat

Word Finnik partner en verdien geld met de kentekenbox. Kijk hier voor meer informatie.

Ben je benieuwd op welke kentekens via jouw website een Autorapport wordt aangevraagd? Finnik kan op regelmatige basis een analyse verzorgen zodat je nog beter weet wat er op jouw website gebeurd en voor welke auto’s de meeste interesse is.

Bovendien is het mogelijk met Finnik samen te werken en een Autorapport op maat te creëren. We kunnen bijvoorbeeld velden toevoegen, een logo of een advertentie van jouw autobedrijf of organisatie.

Wil je meer over de mogelijkheden weten? Stuur dan een email naar hallo@finnik.nl met je bedrijfsnaam, website, en of je een kentekenbox of link wilt.

u Of download direct de handleiding

Interesse in de kentekenbox?

u Neem direct contact op