Wat zoek je precies?
Sluit menu y

Partner Programma

Heb je een website, blog of app? Word Finnik partner en verdien een vergoeding!

Zet de kentekenbox op je website. Voor elke aankoop op het Finnik platform die een bezoeker doet die via jouw platform komt, ontvang je een financiele vergoeding.

Het Finnik Partnerprogramma

Autobedrijven of eigenaren van een auto gerelateerde website, app of blog, kunnen zich aanmelden als Finnik Partner. Als Finnik Partner plaats je de kentekenbox op je website. Daarmee worden bezoekers doorgestuurd naar het Finnik Autorapport. Als de bezoekers via jouw platform een premium Autorapport op finnik.nl kopen, ontvang je een financiële vergoeding per rapport.

Wie kan Partner worden

Belangrijk is dat de website, blog of app relevante informatie biedt voor de Finnik gebruikers. Denk daarbij aan websites waarop auto’s gekocht en verkocht worden, waarop auto informatie gegeven wordt of waarop consumenten terecht kunnen voor auto gerelateerde zaken zoals onderhoud, autofora, autoverzekeringen en lease aanbiedingen. Bij twijfel, gewoon aanmelden. Finnik laat binnen twee werkdagen via email weten of het platform geaccepteerd wordt als Finnik partner.

Partner omgeving

Finnik Partners krijgen na aanmelding en acceptatie toegang tot een online omgeving. Daarin staan de transacties die jouw bezoekers op finnik.nl hebben gedaan, je financiële gegevens en de promotietools waaronder de kentekenbox van Finnik.  Na acceptatie ontvang je een mail waarmee je direct kunt inloggen op de partner omgeving en kunt beginnen. Plaats de kentekenbox op een toegankelijke plek op je website, app of blog en stuur bezoekers door naar het Finnik Autorapport. Als de bezoekers die via jouw platform komen, een premium Autorapport kopen, ontvang je een financiële vergoeding per rapport. Het systeem telt en berekent de verkopen en de vergoeding.

Dit zijn de voordelen

 • Extra inkomsten voor jou als Finnik Partner
 • Realtime je verkopen op finnik.nl inzichtelijk
 • Makkelijke integratie in je website
 • Finnik kentekenbox beschikbaar
 • Elke maand uitbetaald
 • Onafhankelijk uitgebreid Autorapport als extra service voor je website bezoekers

Wat als de Finnik kentekenbox al op je website staat?

Het gaat helaas niet allemaal automatisch. Als de kentekenbox al op je website staat, meld je dan aan als Finnik Partner. In de Finnik Partner omgeving wordt uitgelegd hoe je de kentekenbox kunt aanpassen op het partnerprogramma om zo de vergoeding te ontvangen.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. meld je aan via onderstaande link.
 2. Je krijgt dan eerst een email waarin we je vragen op een link te klikken ter bevestiging.
 3. Na bevestiging van je mailadres, controleren wij je aanvraag. Als je toegelaten wordt tot het Finnik partner programma ontvang je binnen twee dagen je inloggegevens.
 4. Je kunt met de inloggegevens direct aan de slag. Je ziet in het scherm je transacties, je kunt je financiële gegevens invullen en je kunt ons marketingmateriaal op je platform inzetten.
 5. Plaats direct de kentekenbox, banners of knoppen die we hebben ontworpen op je website zodat je daarmee bezoekers kunt doorverwijzen en je vergoedingen kunt ontvangen.

Word Finnik Partner

u Klik hier