Wat zoek je precies?
Sluit menu y

Premium Autorapporten

Meer zekerheid bij de inkoop van auto's en extra service aan je klanten bij de verkoop van auto's

Tijdelijk aanbod: een bonnenboekje met 50 premium Autorapporten tegen 50% korting

Geef klanten meer zekerheid met het Finnik premium Autorapport

Finnik biedt autobedrijven een unieke mogelijkheid om klanten een gratis premium Autorapport aan te bieden met het bonnenboekje. Je geeft je klanten hiermee een waardevol rapport van elke auto die zij op het oog hebben.

De onafhankelijke autoinformatie geeft de klant meer zekerheid om tot koop van de auto over te gaan. Bovendien laat je de consument zien dat je een betrouwbaar autobedrijf bent.

Ook kan je zelf bij de inkoop van auto’s gebruik maken van het premium Autorapport om meer zekerheid te krijgen over de auto’s die je wilt inkopen.

Scoren met het Finnik bonnenboekje

Als autobedrijf kan je een bonnenboekje met 50 vouchercodes voor premium Autorapporten tegen 50% korting inkopen. De 50 premium Autorapporten kosten € 99,50 in plaats van € 199,50.  Je krijgt het boekje met de 50 losse vouchercodes opgestuurd. Zo kan je elke autokoper een waardevol rapport aanbieden.

Hoe krijg je het bonnenboekje

Bestel het bonnenboekje door hier te klikken. Vul het formulier in. Daarna ontvang je een factuur en na betaling van de factuur worden de bestelde boekje(s) binnen een week bij jou afgeleverd.